Go to Top
  • Ingen varer i kurven.

Tråd til brodering

Tråd til brodering

TRÅD TYKKELSE

Den mest brugte er vores 40 tråd som bruges til almen tekst. Er teksten meget kringlet eller ekstra tynd kan vi tage vores 60’er tråd som hjælper os med at bevare skarpheden i de kringlede kroge.

Bliver vi præsenteret for et ekstra kraftig materiale, som skal have et bunddække i broderiet kan den noget tykkere tråd 30 bruges.

Det er ikke kun valg af tråd tykkelse der har noget at give broderiet, valg af det helt rigtige tråd type spiller også ind. Vi har forskellige tråd typer som vi skifter mellem om det skal være til brand sikkert tøj eller om det er til kokken i køkkenet.

 

VISKOSE

Dette er tråd til brodering af største parten af vores broderi  – til navnebroderi og tekst broderi. Med trådens tykkelse taget med i betragtning. Denne tråd er både blød og elastisk og dens resultat udstråler glans. Vores viskose tråd fås i 400 skønne farver.Viskose tråd repræsenteres i både 30’er, 40’er og 60’er tråd.

Vask af broderet artikler tåler vaskegrader op til 95 grader.

 

POLYNEON

Denne tråd er resistent overfor både blege middel og klorin, så den er på denne måde et ideel broderitråd til ”stone-washed” emner og artikler der skal vaskes hyppigt eller vaskes ved høje grader, så som børnetøj, arbejdstøj, hotel og catering artikler.

Polyneon er også ideel til badges.

Tykkelse

Denne tråd har 2 standard tykkelse. No. 40 har et sortiment af farver på 359 forskellige farver – hvor den tynde tråd har et udvalg at 45 forskellige farver. – POLYNEON 60’er tråd levere klare monogrammer og komplicerede detaljer.

 

FROSTED MATT

Denne vi kalder frosted matt er den første matte tråd vi har.

Den keramiske kerne afspejles i denne tråd som intensive farver og giver Frosted Matt en helt særlig lysægthed.

Frosted matt lader farverne stå og falmer ikke.

Tråden er også velegnet til broderi af små detaljer. Der kommer også mange gode effekter frem, ved at kombinere frosted Matt med en af vore andre tråd.

 

Tråden består af 96 % polyester og 4% keramik – og kan vaskes ved 40 grader.

 

SUPER TWIST – Metallic

En tråd til brodering der giver en festlig og changerende refleks i broderiet. Denne egner sig godt til broderi af dekorative sømme, eller motiver med et guirlande look eller andre former for dekorative motiver.

Vi anbefaler vask af artikler med denne tråd en max temperatur på 50 grader.

 

 

FIRE FIGTHER

Vores Fire fighters tråd er udviklet til at være en brandsikker tråd. Vi bruger den når vi laver mærker til blandt andet motorsport, luftfart, brandmænd o.l.

Tråden er i 100% Aramid hvilket indikere indholdet af stoffet Nomex® som er fibre fra Dupont®.

Denne tråd kan vaskes helt på til 95 grader.