Transfertryk

Al Broderi har også eget trykkeri til professionelt Transfer Tryk. Det er en stor fordel, da opgaverne så kan tilrettelægges meget fleksibelt. Der er også mulighed for f.eks. reflekstryk.

Ved brug af tryk har vi mulighed for at gengive det enkelte motiv med stor skarphed af emnet. Man har med transfer tryk mulighed for at bestille ekstra med fordel, da genbestillingsprisen spares væk og derfor er det kun varmeoverførelsen du betaler for og ventetiden bliver kortere.

Som vi også gør ved vores broderilogoer fremsender vi også her, en elektronisk korrektur på emnet til godkendelse hos jer inden vi sætter den i produktion.

Hvad er en transfer?

Transfer er en fællesbetegnelse for et motiv, en tekst eller lignende, der trykkes på en speciel type papir eller på en folie og herefter overføres på tekstilet, ved hjælp af en varmepresser.

En digital transfer fremstilles ved hjælp af en stor printer, der printer farven på en hvid folie, som herefter skæres til i den ønskede form. De digitale transfers vinder mere og mere ind blandt andet på grund af den høje detaljegrad samt den hurtige leveringstid.

Vor vaskeanvisning for beklædning med transfer tryk

Som almindeligvis skal du ved vask og strygning altid følge den almindelige vaskeanvisning i tekstilerne. Vil du beholde transfer trykket længst muligt bør du altid vaske og stryge med vrangsiden ud.

Transfer tryk kan tåle vask ved op til 80 grader. Tumbletørring ved max 40 grader med vrangsiden ud.

NB:

  • Hvis du vasker med blegemidler forringes trykfarven
  • Stryg ikke direkte på transfer trykket, stryg på bagsiden
  • Undgå at tøjet ligger sammenkrøllet i våd og varm tilstand