Go to Top
  • Ingen varer i kurven.

Babysengetøj tørresnor

425.00 DKK

Lækkert babysengetøj

Clear selection

Varenummer (SKU):AL 1998

Kategori: .
Warning: sizeof() [function.sizeof]: Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/albroderi.dk/public_html/wp-content/themes/ghjgh/woocommerce/single-product/meta.php on line 24

Product Description

Økologisk baby sengetøj

Økologisk baby sengetøj, lækkert og blødt; til det lille nye medlem af familien – den ideelle gave som barselsgave eller dåbsgave til den du har kær. Find et sødt motiv efter eget valg og vi broderer det på til dig.  Er du interesseret i mønstret sengetøj har vi nogle søde valg her.

Motiver til brodering

Vi udvikler hele tiden vores motiver til vort sengetøj og vi finder vores inspiration i hverdagens små sysler – se også her vores kærlighed til mumitroldene –  kom ind og hils på både mumrikken, snorkrikke, lille my og mumitrolden.

Sengetøj

Dynen har målene 70×100 og med bindebånd i bund. Pudebetrækket er med ombuk som hindre puden glider ud i løbet af natten og har målene 40×40. Designet af dette sengetøj har vi valgt at holde enkelt og give den rene linier – så den hvide farve køres igennem på begge sider. Sengetøjet er made in danmark af mærket by sif.

 

Additional Information

Motiv

dreng, pige, neutral