Weekendtaske med brodering

399.00 DKK

Smart taske til en weekendtur i lækker stærk kvalitet. Prisen er med eller uden navn.

Ønsker du dit logo på så skriv, så send en mail på mail@albroderi.dk

Ryd
    Reset options
    • DKK
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Weekendtaske med brodering

Weekendtaske i klassisk stil – Lige præcis den du står og mangler. … det ville være en super start på en fantastisk salgs tale. Men nu vil man jo  ikke for hver en pris købe hvilken som helst udefinerbar taske.

Køb af tasken skal opfylde mere en blot et parameter, ja det ønsker jeg selv når jeg køber taske. Weekendtaskens kvalitet nu den skal fra A til B  – den skal se godt ud og brugbar. – Det er store krav at stille en weekendtaske men jeg syntes at denne taske er et godt billede af nævnte kriterier.

Den er robust, har et stilrent look og rummer meget, og oven i det har den et snit der gør at siderne på tasken ikke falder sammen, som andre ville have tendens til.

Her kan du få navn på din weekendtaske.

Jeg tilbyder her en god stilren taske og endvidere får du her os mig mulighed for at gøre den personlig – uden at det koster dig ekstra, du skriver bare dit navn i tekst boksen og så klar jeg resten.

 

Er det en  taske til ugens sportsgrene du leder efter så som sports taske  så kig her

Værd at vide om din taske

Tasken har et stort hovedrum med lynlås og en lille indvindig lomme. Den har udvendig 2 lommer foran med lynlås og en baglomme med velcro. Dens håndtag er polstret og har en skuldrerem som er aftagelig og justerbar. Taskens mål er 50,5 x 34 x 27,5

 

Yderligere information

Skrifttype

Arial, bauhause, Dom Casuel, Disney, Monotype, Script, Kristen, Geogia

Trådfarve

Hvid, Lime, Turkis, Orange, Gul, Sort, Rød, Lilla, Lyserød